top of page

 PŘIPRAVUJTE KÁVU JAKO PROFESIONÁL 

Pokud Vás zajímá kávový svět, můžete se společně s námi dát na cestu za lepším poznáním. Nechceme Vás učit pouze JAK, ale hlavně PROČ.

V průběhu celého dne společně prozkoumáme všechny parametry, které v průběhu přípravy kávy můžete ovlivnit. Našim cílem je, aby jste odcházeli s tím, že jste schopní ovlivnit průběh přípravy kávy podle toho, jakého výsledku chcete docílit. Nechceme Vám předat pouze "zaručené" návody jak postupovat. 

Na výběr máte ze dvou variant našich workshopů. Pro milovníky espressa a mléčných nápojů nabízíme workshop All about Espresso & Latte Art.

 

Pokud Vás spíš zajímá příprava filtrované kávy, senzorika a chcete poznat jaké kvality u kávy můžete rozpoznat nabízíme workshop All about Brewing & Sensory.

Kotva 1

 ALL ABOUT 
 ESPRESSO & LATTE ART 

Jedná se o workshop určený nejen pro baristy, ale i pro zvídavé milovníky espressa, kteří chtějí poznat všechny kroky, které jsou potřeba podniknout na cestě jeho profesionální přípravy.

Společně se podíváme na všechny parametry, kterými můžeme výsledek našeho snažení ovlivnit, a hlavně si vše prakticky vyzkoušíme.

Čeká nás celý den plný zábavy. Začneme zvolna úvodem do kávy, naučíme se nastavit mlýnek, měřit kávovou extrakci a v neposlední řadě také našlehat to nejkrémovější mléko.

 ALL ABOUT 

 BREWING & SENSORY 

Náš druhý workshop je zaměřen na techniky filtrované kávy. Společně si ukážeme všechny kroky, které jsou potřeba podniknout na cestě její profesionální přípravy.

Kromě samotné přípravy se zaměříme i na naše senzorické smysly, procvičíme si naše chuťové buňky a společně se podíváme jaké chutě a vůně můžeme v kávě najít, jak je rozdělit a rozpoznat.

Začneme naší senzorikou. Umíte rozeznat sladkou, slanou, kyselou chuť? Víte jak voní jahody? Čeká nás celý den plný experimentů.

Kotva termíny

 AKTUÁLNĚ VYPSANÉ TERMÍNY 

V této chvíli nejsou žádné plánované události
bottom of page